Witold Gombrowicz
Flamme Forlag

Witold Gombrowicz (1904–1969) skrev fem romaner, fire skuespill og én novellesamling. Dagboken regnes som hans mesterverk. Forfatterskapet har vært retningsgivende for flere generasjoner av norske litterater – fra Dag Solstad til Karl Ove Knausgård.


Bibliografi

  • Yvonne, Prinsesse av Burgurd (skuespill, 1958)
  • Ferdydurke (roman, 1967) 
  • Forførelsen (roman, 1966) 
  • Operette (skuespill, 1966)
  • Kosmos (roman, 1967)
  • Dagboken 1953-1958 (prosa, 2013)
  • Dagboken 1959-1969 (prosa, 2013)
  • Trans-Atlantyk (roman, 2015)

Witold Gombrowicz

 

Utgitt på Flamme