Nils Chr. Moe-Repstad
Flamme Forlag

Nils Chr. Moe-Repstad (f. 1972) har utgitt ni diktsamlinger. Hans seneste bok, Wunderkammer, ble høsten 2016 nominert til Brageprisen. Samme bok er nylig nominert til Kritikerprisen. Tre år tidligere ble Teori om det eneste nominert til Brageprisen og kåret til en av årets beste bøker i flere av landets største aviser. Moe-Repstad har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter, blant annet med musikerne Arve Henriksen, Jan Bang, Erik Honoré, Nils Petter Molvær og David Sylvian. Diktene hans er oversatt til fransk, italiensk, spansk, nederlandsk og dansk.


Bibliografi

  • Nå (poesi, 1996)
  • Rekyl (poesi, 1999)
  • Sannheten og andre konstruksjoner (poesi, 2002)
  • Undergangssanger (poesi, 2005)
  • I de brente restene av alt du lovet meg (poesi, 2007)
  • I hundevaktene (poesi, 2009)
  • Teori om det eneste I (poesi, 2013)
  • Teori om det eneste II (poesi, 2013)
  • 19 forgiftninger (poesi, 2014)
  • Dikt 1996-2014 (poesi, 2015)
  • Wunderkammer (poesi, 2016)

Foto: André Løyning

Foto: André Løyning

Utgitt på Flamme