Hans Petter Blad
Flamme Forlag

Hans Petter Blad (f. 1962) veksler mellom poesi, dramatikk og prosa. Han har tidligere utgitt tre romaner samt diktsamlingene Biblioteket og Marmor. Som dramatiker er Blad best kjent for teaterstykkene Små menn og Roe Head.

Bibliografi

  • I skyggen av små menn midt på dagen (roman, 2002)
  • De nysgjerrige (roman, 2005)
  • Det oseaniske (roman, 2009)
  • De bibliotafe (boksingel, 2009) 
  • Marmor (dikt, 2010) 
  • Har dere sett oss (boksingel, essay, 2013) 
  • Museum (poesi, 2014)
  • Å leve biografisk (roman, 2015)

Hans Petter Blad

 

Utgitt på Flamme