Geir Gulliksen
Flamme Forlag

Geir Gulliksen (f. 1963) er en av Norges ledende og mest innflytelsesrike forfattere. Han har siden debuten i 1986 gitt ut mer enn tjue bøker innen nær sagt alle sjangre: poesi, prosa, dramatikk, essayistikk og barnebøker.


Bibliografi

  • Mørkets munn (roman, 1986)
  • Steder: på torget (poesi, 1990)
  • Lenken flyter på vannet (dramatikk, 1991)
  • Monografi (poesi, 1995)
  • Göran Sonnevi: Et ansikt (gjendiktning, 1995)
  • Virkelighet og andre essays (essays, 1996)
  • Om tyngde og letthet (poesi, 1998)
  • Voksne dikt (poesi, 1999)
  • Våkner om natten og vil noe annet (roman, 2001)
  • Kanskje. Kanskje ikke (barnebok, 2003)
  • Poetokrati (essays, 2003)
  • In vivo (medforfatter) (roman, 2004)
  • Hannu, Hannu (ungdomsbok, 2006)
  • Hvis jeg må være meg (poesi, 2006)
  • Et ansikt som minner om norsk politikk (poesi, 2008)
  • Tjuendedagen (roman, 2009)
  • Forenkling (roman, 2010)
  • Iben og forvandlingen (billedbok, 2012)
  • Bøyde knær (roman, 2012)
  • Kan vi gjøre det igjen Tilnærmet samlet sakprosa (essays, 2013)
  • Ung trost klokken fem om morgenen i en brusende alm (poesi, 2014)
  • Joel og lo (barnebok, 2014)
  • En kropp og Demoner (dramatikk, 2014)

Geir Gulliksen

Utgitt på Flamme