Audun Mortensen
Flamme Forlag

Audun Mortensen (f. 1985) debuterte i 2009 med diktsamlingen Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det, ifølge Aftenposten «årets beste diktdebut». 

Mortensens The Collected Jokes of Slavoj Žižek, første gang utgitt i Flamme Forlags serie Fabrikk, ble solgt til USA og utgitt av MIT Press under tittelen Žižek's Jokes.

Bibliografi

  • Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det (poesi, 2009)
  • Roman (roman, 2010) 
  • Aaliyah (poesi, 2011) 
  • The Collected Jokes of Slavoj Žižek (2012)
  • 27 519 tegn med mellomrom (poesi, 2013)
  • Dyr jeg har møtt (2014)
  • Samleren (roman, 2015)
  • Nylig historikk (prosa, 2016)
  • Fire dager i Berlin (roman, 2017)

Utgitt på Flamme