Audun Mortensen
Flamme Forlag

Audun Mortensen (f. 1985) debuterte i 2009 med diktsamlingen Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det, ifølge Aftenposten «årets beste diktdebut». Siden fulgte han opp med samlingene Aaliyah (2011) og 27 519 tegn med mellomrom (2013), samt romanen Roman (2010) og prosasamlingen Dyr jeg har møtt (2014).

Mortensens The Collected Jokes of Slavoj Žižek, første gang utgitt i Flamme Forlags serie Fabrikk, ble solgt til USA og utgitt av MIT Press under tittelen Žižek's Jokes.

Bibliografi

  • Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det (poesi, 2009)
  • Roman (roman, 2010) 
  • Aaliyah (poesi, 2011) 
  • The Collected Jokes of Slavoj Žižek (2012)
  • 27 519 tegn med mellomrom (poesi, 2013)
  • Dyr jeg har møtt (2014)
  • Samleren (roman, 2015)
  • Nylig historikk (prosa, 2016)

Utgitt på Flamme