Morten Langeland
Flamme Forlag

Morten Langeland (f. 1986) debuterte i 2012 med diktsamlingen Æ æ å. Diktsamlingen Svamp (2019) høstet strålende kritikker, og høsten 2020 utga han sin første prosabok, Barbar. I 2016 ble Langeland tildelt Stig Sæterbakkens minnepris, og han mottok Sultprisen 2020 for sitt forfatterskap.




Bibliografi

  • Æ æ å (poesi, Kolon forlag, 2012)
  • Bavian (poesi, H//O//F, 2014)
  • Den egentlige kommunen (poesi, 2015)
  • Zoonetter (poesi, 2017)
  • Svamp (poesi, 2019)
  • Barbar (prosastykker, 2020)
  • Sørgerender (roman, 2021)
  • Fifty/Fifty (roman, utkommer våren 2022)

Foto: Christian Olstad

Foto: Christian Olstad

Last ned pressebilder

Utgitt på Flamme