Audun Mortensen
Flamme Forlag

Audun Mortensen er født 1985 i Daejeon, oppvokst i Askim.  

Bibliografi

  • Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det (poesi, 2009)
  • Roman (roman, 2010)
  • Aaliyah (poesi, 2011)
  • The Collected Jokes of Slavoj Žižek (prosa, 2012)
  • 27 519 tegn med mellomrom (poesi, 2013)
  • Dyr jeg har møtt (prosa, 2014)
  • Samleren (roman, 2015)
  • Nylig historikk (prosa, 2016)
  • Fire dager i Berlin (prosa, 2017)
  • Fotballspillere som rimer (boksingel, 2018)
  • Forventninger til ny teknologi (prosa, 2018)
  • Assistenten (roman, 2021)

Utgitt på Flamme



Audun Magnus Moss



Bård Lahn