Victoria Durnak
Flamme Forlag

Victoria Durnak (f. 1989) debuterte i 2010 med diktsamlingen Stockholm sier. Hun bor i Oslo.


Bibliografi

  • Stockholm sier (poesi, 2010)
  • Så Berlin (boksingel, 2011)
  • Deep shit, Arkansas (roman, 2011)
  • Natt på museet (poesi, 2012)
  • Torget (roman, 2015)
  • Senteret (roman, 2017)
  • Drømmedagbok (boksingel, 2017)
  • Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. (roman, 2019) - kommer april 2019

Foto: Marius Viken

Foto: Marius Viken

 

Utgitt på Flamme



Unnveig Aas