Morten Langeland
Flamme Forlag

Morten Langeland (f. 1986) debuterte i 2012 med diktsamlingen Æ æ å. I 2016 ble han tildelt Stig Sæterbakkens minnepris for sitt forfatterskap. Langeland skriver litteraturkritikk i Klassekampens Bokmagasin og inngår i redaksjonen til forlaget H//O//F. Hans seneste utgivelse, Svamp (2019), høstet strålende kritikker. Høsten 2020 utgir han sin første prosabok, Barbar.


Bibliografi

  • Æ æ å (poesi, 2012)
  • Bavian (poesi, 2014)
  • Den egentlige kommunen (poesi, 2015)
  • Zoonetter (poesi, 2017)
  • Svamp (poesi, 2019)
  • Barbar (prosastykker, 2020)

Foto: Heidi Furre

Foto: Heidi Furre

Last ned pressebilder

Utgitt på Flamme



Maren Granrud



Nora Aschim