Nils Chr. Moe-Repstad
Flamme Forlag

Nils Chr. Moe-Repstad (f. 1972) har utgitt ti diktsamlinger og er gjendiktet til åtte språk, deriblant fransk, tysk og russisk. I 2020 ble han tildelt Doblougprisen for sitt forfatterskap. Han har også vært nominert til både Brageprisen og Kritikerprisen. Moe-Repstad har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter, blant annet med musikerne Arve Henriksen, Jan Bang, Erik Honoré, Nils Petter Molvær og David Sylvian. 



Bibliografi

  • Nå (poesi, 1996)
  • Rekyl (poesi, 1999)
  • Sannheten og andre konstruksjoner (poesi, 2002)
  • Undergangssanger (poesi, 2005)
  • I de brente restene av alt du lovet meg (poesi, 2007)
  • I hundevaktene (poesi, 2009)
  • Teori om det eneste I (poesi, 2013)
  • Teori om det eneste II (poesi, 2013)
  • 19 forgiftninger (poesi, 2014)
  • Dikt 1996-2014 (poesi, 2015)
  • Wunderkammer (poesi, 2016)
  • Det vakre hvite, draperiene (poesi, 2018)

Foto: André Løyning

Foto: André Løyning

Utgitt på Flamme



Naja Marie Aidt



Nils-Øivind Haagensen