Kristian Bergquist
Flamme Forlag

Kristian Bergquist (f. 1975) debuterte i 2007 med diktsamlingen Hva nå, kjære? I 2019 er han aktuell med tre utgivelser her hos Flamme Forlag: en dobbeltsingel og en diktsamling. 

Bibliografi

  • Hva nå, kjære? (dikt, 2007)
  • dette er det vi gjør med hverandre (dikt, 2009)
  • Blomsterfraktaler (dikt, 2011)
  • Tenkestjerne (opphøyd i annen) (ungdomsbok, 2011) 
  • Superlangsom (dikt, 2013)
  • Ild til oss (dikt, 2015)
  • Sitt hos meg (dikt, 2018)
  • Jeg klarer det ikke alene (dikt, 2019)
  • 30 forsøk på å si at jeg savner deg (boksingel, 2019)
  • 31 forsøk på å si at jeg savner deg (boksingel, 2019)

Kristian Bergquist

 

Utgitt på Flamme



Kjersti Wøien Håland



Kristin Auestad Danielsen